Tipuri de finisaje aplicate pe suprafata tiglei ceramice

Tipuri de finisaje aplicate pe suprafata tiglei ceramice

Ce trebuie sa stii cand vine vorba de alegerea acoperisului tau ceramic este ca posibilitatile sunt nelimitate. Povestea pe care o spune acoperisul ceramic ar trebui sa reflecte tot ceea ce esti si ce simti. 

Atunci cand ne gandim la un acoperis ceramic putem discuta despre un univers al culorilor, al formelor, al finisajelor si al modelelor de tigla ceramica care depaseste barierele imaginatiei.

Indiferent de nuantele pe care le veti alege, acestea sunt foarte rezistente la conditiile meteorologice extreme, la inghet, acizi si baze, dar si la efectul nociv al razelor ultraviolete. Tiglele ceramice Tondach sunt disponibile in patru variante de finisaj:

§natural – este un finisaj natur, care permite acoperisului tau sa respire;

§mat – este un finisajul mat care ofera protectie suplimentara tiglei ceramice, protejand culoarea tiglei pentru o perioada lunga de timp;

§satinat – este un finisajul satinat ce asigura o protectie multipla suprafetei tiglei printr-un stratul suplimentar, care ofera rezistenta impotriva conditiilor extreme de mediu si protectie indelungata a culorii;

§lucios – este un finisaj de o frumusete deosebita, cu un aspect extra neted, similar cu stralucirea sticlei. Finisajul lucios al suprafetei tiglei ofera cea mai buna protectie acesteia si posibilitatea de auto-curatare impotriva muschilor si a conditiilor meteo extreme.

Alegerea unui anumit tip de finisaj dintre cele enumerate poate veni cu o rezistenta sporita in timp a acoperisului din tigla ceramica. 

Toate aceste finisaje vin cu o varietate de culori care sa se imbine cu perfectiunea casei tale si care sa te ajute sa te iti pui propria amprenta, o amprenta ce va dainui mai multe generatii, contribuind la un mediu confortabil si sanatos in locuinta.

Mai multe informatii poti afla pe: wienerberger.roComentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.