Cum ajuta tigla ceramica estetica acoperisului tau?

Cum ajuta tigla ceramica estetica acoperisului tau?

Le Courbusier, unul dintre cei mai apreciati arhitecti ai lumii, spunea ca “o casa este o masinarie special creata pentru a locui in ea”. Liniile armonioase, culorile vibrante expuse atat in interior, prin finisaje, cat si la exterior, prin prezenta acoperisului, iti pot creea un spatiu perfect de locuire. 

Daca simti ca ai putin fior artistic si simt estetic, poti combina cu succes viziunea casei tale, impreuna cu materiale de cea mai buna calitate pentru transpunerea in realitate.

Pe langa finisajele interioare iti recomandam sa fii foarte atent si la alegerea tiglei ceramice pentru casa ta, deoarece acesta este primul element pe care o persoana il poate observa din exteriorul casei tale. 

Cand vine vorba de alegerea acoperisului tau, trebuie sa stii ca posibilitatile sunt nelimitate. Universul culorilor, formelor si modelelor de tigla ceramica depaseste barierele imaginatiei. Povestea pe care o spune acoperisul tau ceramic, ar trebui sa reflecte tot ceea ce esti si ce simti. Atunci cand ne alegem multa culoare, in tonuri relaxante cu siguranta putem gasi un echilibru optim in detaliile casei noastre.

Recomandarile noastre, in functie de personalitatea ta si stilul casei la care visezi sunt urmatoarele:

Pentru un plus de eleganta si constructii moderne, cu design atractiv iti recomandam produsele Figaro Deluxe si Bolero.

Tiglele ceramice Rumba si Twist imbina pretul cel mai avantajos pentru tine, cu o calitate ridicata a materialelor.

Liniile drepte, clasice, care ating perfectiunea prin simplitate le poti regasi in tigla ceramica Tango Plus, Transilvania si Constant Eco.

Tigle ceramice Olan Adriatic si Mediteran Plus de inspiratie mediteraneana, pentru un caracter deosebit al acoperisului, potrivit cu stilul tau de viata.

Cand vorbim despre renovari spectaculoase si forme traditionale iti sugeram tigla ceramica Solzi Clasic Sibiu, Solzi Cedonia, Solzi cu falturi si Solzi cu taiere semicirculara.

Lasa-te inspirat de culoare, opreste-te din cautare si alege acum tigla ceramica Tondach pentru un acoperis cu personalitate.

Vrei sa vezi mai multe modele si culori pentru casa ta? Te invitam sa descoperi idei inspirationale pe www.wienerberger.ro .

Comentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.