Relatia cu arhitectul

Relatia cu arhitectul

Sa angajezi un arhitect nu inseamna doar sa ai o casa care va arata bine. Lucrul cu un arhitect te scuteste de foarte multe detalii tehnice si probleme care pot aparea de-a lungul ridicarii casei tale.

Daca in prima faza, pe foaie pare ca economisesti bani daca lucrezi direct cu un constructor, lucrurile stau exact invers. Un arhitect iti va economisi foarte multi bani prin cunostintele sale si experienta lui in domeniu.

Conceperea proiectului arhitectural

Cand proiecteaza o casa, arhitectul ia in considerare toate aspectele - orientarea in teren, circulatia oamenilor in acel spatiu, eficienta energetica si sustenabilitatea, mobilarea, costul si multe alte detalii.

Arhitectul te va ajuta sa economisesti pentru ca este foarte bine informat in legatura cu furnizorii de materiale si inclusiv poate prevedea inca din faza de proiectare diverse in economii in aceasta directie.

Tot arhitectul te poate ajuta si cu planurile, diagramele, analizele, studiile si rapoartele necesare pentru incadrarea proiectului tau de casa in Planul Urbanistic Zonal. Astfel economisesti timp, deoarece esti scutit de drumurile necesare intocmirii documentelor obligatorii.

Un alt avantaj in colaborarea cu arhitectul este faptul ca acesta este obisnuit sa administreze relatia cu autoritatile si este familiarizat cu procedurile, fapt ce va face tot procesul mult mai rapid.

Cu alte cuvinte, arhitectul este cel care te va ajuta sa iti transformi ideea ta de casa, in realitate, ajutandu-te sa castigi timp, sa economisesti, va face procesul sa se desfasoare intr-un timp mai scurt iar casa ta va avea un aspect placut si modern pe langa functionalitatea practica.

Comentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.