Porotherm Profi - caramida slefuita pentru a zidi cu pana la 50% mai repede

Porotherm Profi - caramida slefuita pentru a zidi cu pana la 50% mai repede

In timp, executia zidariei din caramida a evoluat si tehnicile de punere in opera au devenit mult mai eficiente. Acest tip de material de constructii, nu numai ca si-a demonstrat rezistenta in toate conditiile de clima sau utilitatea in constructii cu cele mai diverse finalitati, dar este si un material natural cu impact redus asupra mediului. 

Astazi zidaria pentru case construite rapid, usor si curat poate fi executata cu noul sistem inovator de zidarie ceramica - caramida slefuita Porotherm Profi. 

Caramida slefuita este introdusa pe piata din Romania de Wienerberger, producator de materiale de constructii cu peste 200 de ani de experienta. 

Sistemul de zidarie Porotherm Profi pus in opera cu spuma adeziva Porotherm Dryfix extra, poate fi utilizat la temperaturi scazute, de pana la -5 grade Celsius beneficiind si de: 

-curatenie in santier 

=timp redus cu pana la 50% pentru punerea in opera 

-usurinta in constructie, comparativ cu metoda traditionala de zidarie 

Acest nou sistem duce la realizarea unei zidarii cu aspect ingrijit si obtinerea unei performante termice imbunatatite, prin reducerea la minimum a grosimii rosturilor din zidarie, dar si obtinerea unei zidarii uscate, fara alergeni. 

Blocurile ceramice sunt disponibile in dimensiunile 12 cm, 25 cm, 30 cm, 38 cm si pot fi puse in opera atat cu mortatul Porotherm in rost subtire cat si cu spuma adeziva Porotherm Dryfix extra. 

Despre aceste doua metode inedite de punere in opera, vom discuta mai pe larg in articolele imediat urmatoare. 

Pana atunci, va doresc spor la construit!

Comentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.