Cum transformi ideea ta de casa intr-o constructie durabila. Partea 2

Cum transformi ideea ta de casa intr-o constructie durabila. Partea 2


Partea 2


Sa construiesti o casa inseamna mai mult decat implinirea unui vis pentru tine si familia ta, deoarece implica o serie de decizii importante pentru viitorul vostru, cu un consum mare de resurse.


De cele mai multe ori, ceea ce decidem cand proiectam o casa, cand alegem materialele de constructii potrivite stilului arhitectural preferat, ne influenteaza o buna parte din viata, atat din perspectiva confortului si a calitatii vietii, cat si din perspectiva financiara, asa cum veti vedea in cele ce urmeaza.


Daca urmeaza sa va construiti acoperisul sau daca doriti sa il renovati pe cel existent deja,sistemul complet de acoperis ceramic de la Tondach ar putea fi o idee utila.


Iata cateva dintre numeroasele avantaje ale utilizarii unui sistem integrat cu elemente care sunt compatibile si lucreaza impreuna pentru asigurarea unei protectii eficente:

  • Tigla ceramica Tondach este un produs natural care iti va proteja casa pentru mai multe generatii.


  • Reduce costurile de energie cu pana la 20%, datorita faptului ca se adapteaza in functie de fiecare anotimp.


  • Te ajuta sa faci economii pe termen lung, deoarece definitorie in estimarea valorii unui acoperis este durata sa de viata si nu costurile create la momentul achizitiei.


  • Foliile anticondens si bariera de vapori Tondach formeaza un strat protector pe acoperis care impiedica patrunderea apei in interiorul constructiei.


  • Sistemele de ventilare Tondach asigura ventilarea foliei anticondens conducand la evaporarea apei provenite din condensul realizat la intradosul tiglei.
  • Tigla de margine Tondach confera un aspect estetic si o etansare laterala sigura a acoperisului ceramic.

In speranta ca am reusit sa iti oferim mai multe informatii despre ce elemente trebuie sa consideri pentru a putea realiza un acoperis ceramic care sa reziste in timp.Comentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.