Cum transformi ideea ta de casa intr-o constructie durabila.

Cum transformi ideea ta de casa intr-o constructie durabila.

Fiecare dintre noi ne asteptam ca locuinta pe care o construim sa ne ofere confortul si siguranta de care avem nevoie, dar sa fie si rezistenta in timp.

Primul nostru sfat este ca, in momentul in care ai o idee si doresti ca aceasta sa se materializeze in casa visurilor tale, sa iei legatura, inainte de toate, cu un arhitect. 

Arhitectul te poate ajuta sa concretizezi ideiile tale intr-un plan de casa, dar si cu solutii personalizate la toate problemele care pot aparea pe parcursul lucrarilor de santier. 

De multe ori, in prima faza, aceea de idee, cand faci un prim calcul al investitiei necesare, poate parea ca economisesti timp si bani daca lucrezi direct cu un constructor sau o echipa de mesteri. Dar, lucrurile stau exact invers. Un arhitect iti va economisi multi bani, dar si timp, prin cunostintele sale de specialitate. 

Cand proiecteaza o casa, arhitectul ia in considerare mai multe aspecte, precum: rezistenta constructiei, eficienta energetica si sustenabilitatea, orientarea in teren, nevoile tale de mobilare a locuintei, optimizarea costurilor si multe alte detalii. In plus, arhitectul te poate ajuta sa faci economii si pentru ca este bine informat in legatura cu cele mai moderne materiale de constructii.

Si, pentru ca vorbim despre durabilitatea casei, confortul tau si siguranta, noi iti recomandam constructia cu caramida Porotherm. Tehnologia prin care este realizata caramida Porotherm este mult mai avansata fata de solutiile de productie de caramida din trecut. Blocurile ceramice Porotherm sunt formate robotizat si sunt realizate la temperaturi deosebit de ridicate, cu un grad ridicat de precizie. 

Constructiile cu caramida sunt unele dintre cele mai sustenabile. In jurul nostrum putem regasi nenumarate exemple atat in tara cat si in strainatate, de constructii realizate din caramida care au rezistat sute de ani.

Argila ca material de constructie natural este utilizat si pentru productia de tigle ceramice. 

Mai multe informatii despre avantajele unui acoperis ceramic si varietatea de tigle Tondach poti afla din articolul urmator.

Comentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.