Materiale de Constructii

Materiale de Constructii

Un pas foarte important in constructia casei la care visezi va fi alegerea corecta a materialelor. Asa cum ai citit in articolele anterioare, arhitectul si structuristul sunt principalii specialisti care te pot ajuta sa alegi cele mai potrivite materiale pentru tine. Cu toate acestea, e foarte bine ca si tu sa fii informat cu privire la optiunile disponibile.

Produsele ceramice pentru constructii pot avea multiple utilizari, de la caramizi pentru zidarii si fatade, tigla ceramica pentru acoperisuri, pana la pavaje pentru gradini, terase sau spatii deschise. De asemenea, produsele ceramice pot fi utilizate pentru toate stilurile arhitecturale, fie ca este vorba de constructia unei case unifamiliale sau a unor blocuri de apartamente, birouri sau cladiri publice.

Caramida este solutia potrivita, daca vrei sa iti construiesti o casa facuta sa dureze.

Desi e folosita din cele mai vechi timpuri, caramida ramane si astazi principalul material de constructie folosit in ridicarea caselor, iar in Romania se respecta aceasta traditie. Tara noastra nu este ferita de fenomene naturale distructive, cum sunt inundatiile sau cutremurele, iar cea mai importanta intrebare pe care ti-o pui atunci cand iti faci o casa ar trebui sa fie: voi construi o casa care va face fata provocarilor si va rezista in timp?

Da. Daca o vei construi din caramida, un material traditional care a evoluat foarte mult in zilele noastre.Mai intai, te invit sa parcurgem impreuna argumentele pentru care caramida este recomandata drept alegerea potrivita.

In perioada urmatoare, vom trata urmatoarele subiecte:

1. Alegerea materialelor de constructie. Cand, cum si de unde?

2. Depozitarea materialelor de constructie. 

3. De ce caramida este un material de constructie recomandat?

4. Dezavantajele caramizii ca material de constructie. 

5. Sistemul complet de zidarie ceramica Porotherm de la Wienerberger.

Comentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.