Echipa de constructii

Echipa de constructii

Iata ca am ajuns si la partea cea mai interesanta: constructia propriu-zisa. Si daca pana aici drumul a fost dificil, constructia poate fi si mai stresanta, in cazul in care lasi lucrurile la voia intamplarii. Pentru a reduce cat se poate de mult eventualele neplaceri, trebuie sa iti faci un plan foarte clar inca din faza de proiectare, indiferent de cum alegi sa construiesti, in regie proprie sau printr-o firma de constructii.

Aproximativ 80% dintre casele din Romania sunt realizate in regie proprie, iar proprietarii caselor incearca, de obicei, sa devina ei insisi liderii santierului fara a avea cunostintele tehnice necesare: dau indicatii, ajuta cot la cot si, cateodata, iau decizii destul de importante singuri, din dorinta de a face lucrurile „ca la carte”.

Pe langa posibilele probleme structurale si de constructive, ce pot surveni ca urmare a unor decizii de moment, economiile financiare nu sunt atat de mari, pe cat este efortul de a devein diriginte de santier, sef de proiect si muncitor necalificat la un loc.

Urmariti Instacasa.ro in continuare pentru ca vom trata intr-un articol separat atat rolul dirigintelui de santier, cat si rolul echipa de meseriasi.


Comentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.