Proiectul arhitectural

Proiectul arhitectural

Sa angajezi un arhitect nu inseamna doar sa ai o casa care va arata mai bine. Lucrul cu un arhitect te scuteste de foarte multe detalii tehnice si probleme care pot aparea de-a lungul construirii unei case. Daca in prima faza, pe foaie pare ca economisesti bani daca lucrezi direct cu un constructor, lucrurile stau exact invers. Un arhitect iti va economisi foarte multi bani prin cunostintele sale.

Conceperea proiectului arhitectural

Cand proiecteaza o casa, arhitectul ia in considerare toate aspectele - orientarea in teren, circulatia oamenilor in acel spatiu, eficienta energetica si sustenabilitatea, mobilarea, costul si multe alte detalii. Arhitectul iti va economisi din investitii pentru ca este foarte bine informat in legatura cu furnizorii de material.

Tot arhitectul te poate ajuta si cu planurile, diagramele, analizele, studiile si rapoartele necesare pentru incadrarea proiectului tau de casa in Planul Urbanistic Zonal. Detaliile si drumurile necesare intocmirii acestor documente obligatorii nu sunt ceva cu care ar trebui sa iti ocupi timpul personal. Arhitectul este obisnuit sa administreze relatia cu autoritatile si este familiarizat cu procedurile, fapt ce va face tot procesul mult mai rapid.

Comentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.