Cum ajuta tigla ceramica pentru o estetica deosebita a acoperisului tau?

Cum ajuta tigla ceramica pentru o estetica deosebita a acoperisului tau?

Le Courbusier, unul dintre cei mai apreciati arhitecti ai lumii, spunea ca “o casa este o masinarie special creata pentru a locui in ea”. Liniile armonioase, culorile vibrante expuse atat in interior, prin finisaje, cat si la exterior, prin prezenta acoperisului, iti pot creea un spatiu perfect de locuire. 

Daca simti ca ai putin fior artistic si simt estetic poti combina cu succes viziunea casei tale, impreuna cu materiale de cea mai buna calitate pentru transpunerea in realitate.

Pe langa finisajele interioare iti recomandam sa fii foarte atent si cu alegerea tiglei ceramice pentru casa ta, deoarece acesta este primul element pe care o persoana il poate observa din exteriorul casei tale. 

Cand vine vorba de amenajarea acoperisului tau, trebuie sa stii ca posibilitatile sunt nelimitate. Universul culorilor, formelor si modelelor de tigla ceramica depaseste barierele imaginatiei. Povestea pe care o spune acoperisul tau ceramic, ar trebui sa reflecte tot ceea ce esti si ce simti. Atunci cand ne alegem multa culoare, in tonuri relaxante cu siguranta putem gasi un echilibru optim in detaliile casei noastre.

Mai multe culori pentru casa ta? Te invitam sa descoperi idei inspirationale, in alegerea acoperisului tau, pe www.tondach.ro.

Recomandarile noastre, in functie de personalitatea ta si stilul casei sunt urmatoarele:

Tiglele ceramice Rumba si Twist imbina pretul cel mai avantajos pentru tine, cu o calitate ridicata a materialelor.

Pentru un plus de eleganta, cu design atractiv iti recomandam produsele Figaro DeLuxe si Bolero.

Liniile drepte, clasice, care ating perfectiunea prin simplitate le poti regasi in tigla ceramica Tango, Tango Plus, Transilvania si Constant Eco.

Profunzimea detaliilor, dublata de stilul mediteranean, cu tente de stil perfecte, personalizate pentru casa ta, sunt puse in valoare de tiglele Tondach Venus, Olan Jadranka si Mediteran Plus.

Cand vorbim despre tipare studiate, asamblate in forme traditionale iti sugeram tigla ceramica Solzi Clasic Sibiu, Solzi Cedonia, Solzi cu falturi si Solzi cu taiere semicirculara.

Lasa-te inspirat de culoare, opreste-te din cautare si alege acum tigla ceramica Tondach pentru un acoperis cu personalitate.

Comentarii (0)

Logheaza-te in cont pentru a putea adauga un comentariu.