marian86

Numar postare: 67

 • thumbnail image
 • thumbnail image
Monday, 04 December 2017, 16:08 pm

marian86

Buna ziua. 

Are ceva daca las pereții, peste iarnă în stadiu ăsta? Constructorul spune ca nu are nimic. 

Si inca o problema.. am primit 8 paleți de caramida Robust 25 dintr un lot de la Buzau, care prezentau fisuri majore. Incarc cateva poze. A venit si reprezentatul Wienerberger si a zis ca nu se pot folosii. Distribuitorul înca n-a luat paleții retur. Problema e ca s-a mai folosit din caramida asa crapata cum era. O sa am probleme pe viitor? Ce rol mai au canerele de aer daca comunică?

Va mulțumesc!

 • 1 year ago

  Echipa Instacasa

  Buna ziua, Blocurile ceramice Porotherm trebuie utilizate in zidarii protejate impotriva penetrarii apei. Fenomenul de inghet-dezghet ce apare pe parcursul sezonului rece, poate cauza degradari ale zidariei. In cazul blocurilor ceramice neconforme, acestea pot fi inlocuite conform procedurii de reclamatii Wienerberger. Va rugam contactati din nou distribuitorul de la care ati achizitionat produsele sau reprezentantul Wienerberger, pentru a solicita solutionarea situatiei reclamate si inlocuirea produselor neconforme. Referitor la punerea in opera a produselor neconforme, Wienerberger nu recomanda folosirea acestora, performantele declarate putand fi afectate. Pentru a preveni asemenea situatii, recomandam instruirea echipei de santier cu privire la calitatea produselor ce pot fi puse in opera.

 • 1 year ago

  Gica

  Normal ar fi ca și fierul beton să fie protejat .

 • 1 year ago

  RUBIK

  Buna ziua, Recomandat este sati protejezi partea superioara a zidurilor pe parcursul iernii. Apa pluviala si zapada sa nu satureze structura caramizi pentru ca la fenomenul de gelivitate pot aparea probleme in structura corpurilor ceramice,lucru care poate afecta structura in ansamblu. Cu stima, Rubik

Fa-ti cont sau logheaza-te pentru a publica un comentariu.

Ultimele postari

Monday, 04 December 2017, 16:08 pm

Vezi detalii

Articole din categorie

Tuesday, 26 March 2019, 16:39 pm

Buna seara ,va rog daca se poate sa ma îndrumați su sfaturi pentru începerea construi...

Vezi detalii

Sunday, 17 March 2019, 11:42 am

Buna ziua!Pentru construirea unei case exista o lățime minima a drumului de acces?D...

Vezi detalii

Monday, 11 March 2019, 16:12 pm

Pot cere copii de pe autorizatiile de constructie al vecinului? Daca da ce lege imi permite acest...

Vezi detalii