rico

certificat de urbanizare

Bună seara am o întrebare
Pebaruri eliberarea unui certificât de urbanizare îmi trebuie neapărat planul cadastral actualizat stereo 70 sau este bun cadastru din 2004 , mentiorez ca am extrasul de carte funciara la zi ..... Îmi trebuie acest certificât pentru un gard stradal (schimare ) de lăuntric gard de fieroare cu stâlpi metalici la unul de beton cu fier forjat.. Am studiat legea 50/ 1018 și nu stipulează de niciun plan cadastral actualizat și doar extras de carte funciara.
Mă simt va voi fi păcălit de niște bani și anume 1100 lei....
Multumesc frumos

Sfatul specialistului

2019-03-25 09:31:41

Buna ziua,
Echipa Wienerberger poate oferi suport in ceea ce priveste performantele produselor componente ale sistemului de zidarie si invelitori ceramice, comercializate de Wienerberger. In acest sens va stam la dispozitie prin echipa de consultanti tehnici, prezenti la nivel national, ce pot fi contactati accesand link-ul: https://wienerberger.ro/servicii/consultanta-tehnica.
Va recomandam sa apelati la echipa de specialisti a proiectului dumneavoastra (architect, inginer proiectant structuri, inginer instalator etc.) pentru a obtine informatii corecte si particularizate situatiei dumneavoastra in ceea ce priveste certificatul de urbanizare .

Va multumim si va dorim o zi frumoasa!